Gradinita Kitty - Gradinita Iasi
Acasă Contact Camere video
 

Despre Grădiniţa Kitty


Gradinita Kitty Iasi

Grădiniţa cu program prelungit Kitty, înfiinţată în anul 2009 în zona Nicolina, vine în întâmpinarea părinţilor şi copiilor acestora printr-o ofertă educaţională în conformitate cu normele impuse de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

În anul 2010, conducerea acestei grădiniţe particulare a fost preluată de o nouă echipă managerială. Principalul motiv care
i-a determinat să se implice în acest domeniu de activitate a fost reprezentat de dorinţa de a oferi viitoarelor generaţii condiţiile cele mai bune de educaţie şi dezvoltare armonioasă.

“Pragul gradiniţei noastre este sfios trecut de către noii aventurieri în viaţă. Noi suntem aici pentru a oferi copilului dumneavoastră sprijinul necesar în realizarea primelor prietenii şi dobândirea primelor cunosţinţe!„ (Manager Grădiniţa Kitty).


Cadrul de desfăşurare al activităţilor


Gradiniţa Kitty este situată în cartierul Nicolina 1, pe Str. Gh. Doja nr. 10, lângă Şcoala Generală nr. 36.
Clădirea în care se desfăşoară activitatea a fost recent reamenajată, modernizată şi structurată optim pentru derularea activităţilor de lucru cu preşcolari. Clădirea prezintă două nivele şi cuprinde:

La parter
 1. O sală de mese ce deserveşte şi ca spaţiu de relaxare
 2. Un grup sanitar dedicat copiilor
 3. O mini bucătărie

La etaj
 1. 3 săli pentru desfăşurarea activităţilor educaţionale
 2. Un grup sanitar dedicat copiilor
 3. Un cabinet medical
Sala Gradinita Kitty


Facilităţi şi avantaje


Dotări interioare

Grădiniţa Kitty dispune de mobilier special realizat pentru vârsta şi siguranţa copiilor dumneavoastră. Încăperile sunt caracterizate de culori calde, primitoare, vesele ce fac activitatea educaţională mult mai relaxată.

Fiecare copil dispune de propriul spaţiu de depozitare a lucrurilor şi de pat individual pentru somnul de amiază.
Tot mobilierul este verificat periodic, iar eventualele neconcordanţe sunt remediate imediat.

Fiecare sală de desfăşurare a activităţilor este dotată cu:
 1.  aparatură elecronică: televizor, radio-casetofoane cu CD, DVD player;
 2.  materiale didactice noi şi perfomante: jocuri, enciclopedii, casete video, planşe etc;

Creativitatea copiilor este întotdeauna apreciată la grădiniţa Kitty, tocmai de aceea, cele mai frumoase lucrări realizate de aceştia sunt expuse zilnic la afişierul din sala de aşteptare.

Locaţia dispune de un sistem performant de supraveghere video. Părinţii vor primi la înscriere acces securizat la sistemul video şi vor putea urmări activitatea copiilor la orice ora. De asemenea, clădirea dispune de un sistem de securitate conectat la dispeceratul unei companii de pază şi protecţie.

Cabinet medical

La începutul fiecărei zile, copii beneficiază de un consult medical pentru verificarea stării de sănătate realizat de un cadru medical specializat.
Asistenta medicală acordă primul ajutor de fiecare dată când este nevoie şi îi învaţă pe cei mici noţiunile elementare de igienă personală pentru a fi mereu feriţi de microbi.

Masa

Gradiniţa Kitty pune la dispoziţia copiilor o sală de mese unde copii pot savura meniuri realizate de un medic nutriţionist în conformitatete cu ordinul M.S. 1563/2008. Aceste meniuri sunt furnizate de o firmă de catering cu care grdiniţa Kitty se află în parteneriat.
De asemenea, copii pot veni cu mâncarea favorită de acasă pe care o vor servi în acelaşi interval orar cu ceilalţi copii.

Echipa


Educaţia primită încă de la vârste fragede reprezintă fundamentul personalităţii copilului dumneavoastră. De aceea, la grădiniţa Kitty, micii poznaşi beneficiază de atenţia permanentă a unui cadru didactic cu studii superioare în domeniul de activitate întreprins. Personalul este alcătuit din:
 1. 3 educatoare cu exeperienţă
 2. O asistentă medicală
 3. O îngrijitoareCopyright 2010-2011 Gradiniţa Kitty. Toate drepturile rezervate.
Site creat de: Eriso
Gradinita kitty Iasi